07
Nov

Kissanpolkkaa

Filed in Onnittelut, Vauvat


Nämä tanssivat hiiret ja kissa veivät onnentoivotukset ystävien uudelle perheenjäsenelle. Kuvaan on otettu mallia Rudolf Koivun satukirjasta, ja se on alunperin kuvitusta Arvid Lydeckenin satuun Tonttukuninkaan 500-vuotispäivä: “Sitten leikkivät hiiret ja kissat piirileikkiä, ja se oli niin soman näköistä, että kymmenen kirkasta ilonkyyneltä vieri kuninkaan pitkään partaan, kimaltaen kuin jalokivet.”

Kuva on väritetty vesiliukoisilla puuväreillä. Inspiraatio tähän korttiin lähti juurikin tuosta kuvasta, kun oivalsin, että voin piirtää korttien kuvitusta myös itse eikä välttämättä tarvitse ostaa valtavaa kokoelmaa leimasimia. Pikkuruiset napit kuvan kulmissa ovat kulkeneet nappilaatikossa todella kauan, ne ovat irronneet jostakin nukenvaatteesta varmasti jo 80-luvulla. Raidallinen tausta on jälleen jostakin satunnaisesta tapettien mallikansiosta.

Tags: , , ,

Leave a Reply

*