15
Apr

Korulaatikko

Filed in Muut

Tämä korulaatikko syntyi Godivan kauniista suklaarasiasta. Kanteen kiinnitin nuottipaperisuikaleita decoupage-lakalla (tekniikkani tarvinnee vielä hieman hiomista, lopputulos ei ole täysin salonkikelpoinen…). Laatikkoon laitoin pohjalle paksua mustaa huopaa. Ristikkoja varten leikkasin pahvista suikaleet, jotka päällystin tummanruskealla kuitupaperilla ja leikkasin niihin lovet risteyskohtiin, toiseen ylä- ja toiseen alapuolelle. Sitten pujotin ja liimasin ristikot päistään kiinni toisiinsa ja vielä laatikon seiniin kuumaliimalla.

Tällaiselle rasialle on ollut jo jonkin aikaa tarve, kaikki kaulakoruni ovat olleet hankalasti erillisissä pusseissa tai rasioissa. Tämä on näppärämpi tapa säilyttää niitä, kun laatikon avatessaan näkee kaikki kerralla.

Tags:

Leave a Reply

*