10
Jul

Synttäriviuhkaerikoinen

Filed in Onnittelut

Tämä meni heinäkuun syntymäpäiväsankarille. Viuhkan vetoliuskan valkoiseen osaan kirjoitin vielä onnittelurunon niin, että se alkaa alareunasta ja luetaan siis sitä mukaa kun sitä vetämällä paljastuu.

Reetta 2012   

Kortti on tehty taitetulle A5-kokoiselle korttipohjalle. Kuviopaperit kaikki Tildan, tarrat Docraftsin. Vedettävää liuskaa pitää paikallaan kaksipuolisella teipillä ja kahdella sydämen muotoisella haaraniitillä kiinnitetty kartonkiliuska. Vetimenä kahtia taitettu satiininauha, joka on kiinnitetty liimalla ja pienellä vaaleanpunaisella haaraniitillä.

Tein tämän kortin syksyllä 2011 korttikurssilla, ja luulenpa etten osaisi tehdä samanlaista uudestaan, kun en piirtänyt ohjetta ylös…

Tags: , , , ,

One Response to “Synttäriviuhkaerikoinen”

  1. Reetta
    10Jul

    Miulla oli kunnia vastaanottaa tämä taidonnnäyte :). Monesti oon surutta ja häikäilemättä kopioinut saamieni korttien ideoita omiin tuotoksiin, mut tuosta en saanut (vielä) niin syvää analyysiä tehtyä, että saisin vastaavaa itse tuotettua, joten ehkei kannata yrittääkään :P. Tällaisia on ilo vastaanottaa, joten kiitos vielä :)

Leave a Reply

*