07
Dec

Joulukortti 2012

Filed in Joulut

Tämän vuoden joulukortit toteutuivat poikkeuksellisti samanlaisina kaikki, tuotekehittelyvaiheen variaatioita ja paperien värejä lukuunottamatta. Tässä kaksi versiota. Perinteisesti yli puolet korteista ehti livahtaa suljettuun kirjekuoreen ennen kuin korttitehdas muisti kuvausvaiheen jääneen jälleen välistä… Joulukortin inspiraatiomateriaali näkyy alla. Taiteilija sormiväreineen oli puolivuotias, ja korttitehtaan tehtäväksi jäi leikellä sopivia jouluisia kuvioita tuosta taideteoksesta. Joulukuusi oli tietenkin mitä mainioin aihe.

Pikkuisia joulukuusia liimailtiin punaisille ja vihreille korttipohjille, punaisen ja vihreän kirjaville kuviopapereille ja kartongeille. Muutama kierros juuttinarua, kuvioleikkurilla naksuteltuja piparireunaisia ympyröitä ja sydämiä ja jouluntoivotukset vielä päälle. Riemunkirjavaa joulua!

Tags: , , ,

4 Responses to “Joulukortti 2012”

 1. Ouska
  07Dec

  Ihan huippuja kortteja oot taas tehny! Ja näistä joulukorteistakin tuli tosi hauskoja!

 2. Tarja-kummi
  07Dec

  Jaahas, sitä on käytetty lapsityövoimaa, aijai sentään! Taisi kuitenkin olla mieluista hommaa… Mutta ei siinä mitään, hauskan näköisiä kortteja ootte saaneet aikaiseksi!

 3. Marjo V,Turku
  07Dec

  Kiitos kortista! On mahtavaa saada kaunis ja taitavasti tehty kortti,joka ennen kaikkea ajtuksella tehty!

 4. admin
  07Dec

  Kiitoksia vain kehuista! Se lapsityövoima meinasi vähän alussa narista työn määrää mutta päätyi kuitenkin yltä päältä punaisessa ja valkoisessa maalissa naureskelemaan työn tulokselle, ja yllättävän vähän maalista tuli syödyksi… :)

Leave a Reply

*