02
Oct

Potkuhousupyykkiä

Filed in Vauvat

Onnittelukortti esikoispojan saaneelle uudelle perheelle. Kortti tuli tehtyä hieman etukäteen, jolloin ei ollut tiedossa onko tulossa tyttö vai poika, joten narulla ei kuivu vaaleanpunaisia potkuhousuja…

Korttipohja on vaaleansiniruudullista kuviopaperia (valmistaja ei ainakaan enää tiedossa, jos paperissa koskaan lukikaan…), päällä SS1006 Blue Skies –pilvipaperi, Echo Park Paper Co:n Sweet Summertime –kokoelmasta. Vauvanvaatteet ovat sekalaisesta joukosta erilaisia kuviopapereita, joiden reunus on sävytetty (tuhrittu sormella suttaammalla) vahaliidulla. Vaatteet on kiinnitetty kaksipuolisella 3D-teipillä. Leimakirjaimet ovat Scrappy Catin, pyykkipojat ovat tulitikuista. Idea tähän korttiin tuli vuosi sitten korttikurssilla, jossa kurssin vetäjä oli tehnyt samalla idealla aika lailla toisenlaisen kortin – yhtäkaikki, pyykkiä kuivui siinäkin.

 

Tags: , ,

Leave a Reply

*