02
Oct

Pupukortti tyttövauvalle

Filed in Vauvat

Jälleen yhdet vauvaonnittelut. Tästä kiiltokuva-arkista onkin ammennettu jo useammat vauvaonnittelut tälle vuodelle, joten erinomainen ostos oli se. Näille on yhteistä myös se, että kortit on tehty aika nopeasti ilman tavanomaista “meditointia” kartonkien keskellä – tuloksena melko yksinkertaista jälkeä.

Kokonaisuus on koottu Paperinauhan kokoelmalaatikosta löytyneestä pallopaperista, pitsinauhasta sekä kiiltokuvasta, joka on kiinnitetty 2 mm paksuilla kaksipuolisilla tarroilla. Kiiltokuva on MLP2056 -arkista, joka löytyy esim. täältä. Melkoinen kiiltokuvaparatiisi muuten tuo nettikauppa, jonka sattumalta löysin tuota arkkia internetistä etsiskellessäni.

Tags: , , ,

One Response to “Pupukortti tyttövauvalle”

  1. Ouska
    02Oct

    No niin näyttäis olevan kiiltokuvaparatiisi. Sieltä saa niitä vera the mouse -kiiltokuvia, niinkun varmaan huomasit. Niitä siis saa vielä jostain. :)

Leave a Reply

*