06
Jan

Lankapallokranssi

Filed in Muut

4 Responses to “Lankapallokranssi”

 1. Ouska
  06Jan

  Tuohan on ihan superhieno! Vau!

 2. Tarja-kummi
  06Jan

  Katoin tätä jo kohta julkaisemisesi jälkeen ja aattelin, että tuota täytyy kyllä kokeilla, nyt kun on aikaa meikäläiselläkin mm. pyöritellä noita paperipalloja. Hyvä että olet laittanut ohjetta mukaan! Nyt kun tuo piäsiäinen lähestyy, niin jospa niiks pyhiks sais aikaan jotain tipoineen (nehän on kuin palloja pallojen joukossa, pienet keltaiset siis) päivineen. Terkkuja vaan täältä itäisestä Suomesta ja voihan paksusti!

 3. admin
  06Jan

  Kuulostaa hyvältä tuo tipuvaihtoehtokin… näitähän vois tehdä vaikka minkälaisia kivoja! Tuo on kyllä aika massiivinen kapistus, ja ensimmäisenkin varastoiminen on vähän hankalaa ja tilaavievää, joten en ihan pian ehkä tee toista, vaikka mukavaa tuo näpertäminen olikin. Paksusti voidaan!

 4. Tarja-kummi
  06Jan

  No sitten kun niitä alkaa olla liikaa varastoihin, sitten vain kirppikselle myymään tai viemään esim Konttiin, kierrätystä sekin! Meillä ainakin toistaiseksi tuota varastotilaa riittää, nuohan eivät ole arkoja kylmälle eikä kuumalle eikä kostealle, siis vintille. Mutta saa nähdä, mitä mieltä Seppo on sanomalehtien häviämisestä “muihin suihin”, hän kun on käyttänyt niitä keskuslämmityskattilan sytykkeenä! Niin ja terveisiä tietysti Tukholmastakin, viime torstain päivänsankari (=Seppo) suostui viimein lähtemään ulkomaan matkalle ihan Tukholmaan asti. Oltiin Silja Serenadella, semmoisessa DeLuxe-hytissä, jossa oli kuohuviinit ym virvokkeet jääkaapissa ja aamiaisella sai myös heti ekaks kuoharilasin käteensä! Mutta nyt ollaan siis jo kotona, tultiin eilen lauantaina. Kavereina meillä oli ne korttipelikaverit, Ahoset, tuosta Vehkapaleelta.

Leave a Reply

*