19
Apr

Vanhoja pitsejä

Filed in Ompelut

Pitsit ovat kiehtoneet minua jo jonkin aikaa, erityisesti tuollaiset vanhat pöytäliinat. Ne ovat hirmuisen kauniita, mutta alkuperäisessä tarkoituksessaan niitä ei oikein tavallisessa kodissa tunnu tarvitsevan nykyään. Niistä ovat monet tuunanneet kaikenlaista, itse päädyin tällaiseen ratkaisuun.

Nuo hieman kuluneet tabletit olivat loistava tausta tarjota näille hienoille pöytäliinoille uutta käyttöä. Harsin liinat kiinni tabletteihin, joten ne irtoavat vielä jos tulee mieleen vielä parempi käyttötarkoitus näille. Olen löytänyt nuo liinat kirpputoreilta, ja on mukavaa että kun joku on nähnyt niin paljon vaivaa että on tehnyt tuollaisia liinoja, niin niitä voi käyttää johonkin ehkä aavistuksen alkuperäisestä käyttötarkoituksestaan poikkeavaan tarkoitukseen.

Varastossa on vielä muutama liina, joten toivottavasti löytyy vielä muitakin kivoja käyttötarkoituksia.

One Response to “Vanhoja pitsejä”

  1. Ouska
    19Apr

    Tämäpä oli yllättävää. Mut on kyllä tosi kauniita ja kivan uuden elämän ovat saaneet.

Leave a Reply

*